Din bana till effektivitet i Microsoft Teams börjar här!

Under coronapandemin blev digitala verktyg som Microsoft Teams och Slack omedelbara nödvändigheter, men utan en tydlig strategi kan de snabbt förvandlas till komplexa "getingbon" av kommunikation och samarbete. Är ditt företag fast i en trasslig webb av trådar och konversationer? Låt oss hjälpa er att navigera ut! Vi specialiserar oss på att utforma skräddarsydda strategier, tydliga regler och ansvarsfulla befogenheter, som inte bara bringar ordning i kaoset, utan också skapar en harmonisk och produktiv digital plattform för era anställda, kunder och partners.

Upptäck hur vi kan assistera er i att navigera genom den digitala arbetsplatsens olika aspekter:

  • Teamstrukturering för bättre överskådlighet: Vi bistår med att forma en klar och genomtänkt struktur inom era teams, identifiera och definiera olika teamtyper och implementera konsekvent ikonanvändning för bättre igenkänning.

  • Hantering och skapelse av nya team: Få stöd i att skapa nya team med hjälp av mallar och genom att sätta rättigheter och ägandeskap, för en mer systematisk approach.

  • Kanalhantering och anpassning: Vi utvecklar regler och strukturer för era kanaler, exempelvis när ni skapar privata eller delade kanaler. Vi hjälper er också implementerar effektiva flikar som OneNote, Filer, Planner, SharePoint-sidor osv.

  • Strategier för filhantering: Vi guidar er genom beslutsprocessen för filhantering och delning, samt integration mellan Teams och SharePoint.

  • Automation med Flows: Utforska hur automatiserade arbetsflöden kan förenkla vissa aspekter av er vardag.

  • Utbildande och inspirerande föreläsningar för er personal: Vi håller engagerande sessioner för alla era medarbetare, där vi belyser grundläggande funktioner och bästa praxis för Microsoft Teams. 

  • Smart användning av Teams med tips & trix: Våra föreläsningar inkluderar även en samling av smarta tips och tricks för att effektivisera användningen av Microsoft Teams. Vårt mål är inte enbart att utbilda utan även att inspirera ert team till att utforska och utnyttja plattformens fulla potential.

Genom att jobba tillsammans kan vi skapa en digital arbetsplats där teknologi och samarbete samverkar för att möjliggöra en roligare arbetsdag.

Fallstudie: Strömlinjeformad teamhantering för Företagarna

Vi genomförde en analys av organisationen Företagarnas användning av team inom Microsoft Teams. Vi strukturerade teamen i olika typer av grupper och tog fram ett skräddarsytt ikonsystem, baserat på deras grafiska profil. Implementeringen inkluderade en inspirerande lunchföreläsning för att introducera och klargöra de nya förändringarna för personalen, kompletterad med en detaljerad guide för teamägarna om hur de skulle uppdatera sina ikoner.

Resultatet? En subtil, men ändå positiv förändring i teamidentifiering och interaktion på plattformen.

Mer om ämnet

Hör gärna av dig till oss!

Kanske är det början på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

/Mia Kim, VD & grundare