Person som använder e-handel

Navigera rätt i framtidens e-handelslandskap!

Vi förvandlar dina B2B-affärer till digitala mästerverk!

I en värld där affärer utvecklas rasande snabbt är det vitalt att ligga steget före. Vi levererar skräddarsydda B2B e-handelslösningar som är mer än bara webbplatser – de är innovativa plattformar skapade för att accelerera dina affärer!

 • Unika e-handelsresor skapade för dig

  Varje företag är unikt, och vi förstår vikten av att vårda och utveckla ditt varumärke digitalt. Våra UX-kreatörer blåser liv i dina visioner, och våra utvecklare skapar en personifierad köpupplevelse för dina kunder och partners.

 • Säkerhet i världsklass och pålitlighet

  I den digitala handelns landskap är säkerheten helt central. Vi garanterar robusta, säkra och skalbara lösningar som skyddar dina affärstransaktioner och kunddata samt svarar upp mot GDPR. Du kan lita på oss!

   

 • Smidiga integrationer för effektiva arbetsflöden

  Bygg ut dina existerande system och plattformar med en e-handelslösning! Vi erbjuder sömlösa integrationer som effektiviserar din affärsprocess, från produkt-, order- och lagerhantering till kundrelationer och logistik.

 • Data-drivet beslutsfattande

  Vår plattform ger dig tillgång till data som transformerar ditt sätt att göra affärer på. Med insikter i realtid kan du optimera ditt erbjudande, förstå kundbeteenden och driva försäljningen framåt.

 • Skala globalt utan gränser

  När din verksamhet växer, gör vi det med dig. Vår e-handelsplattform är byggd för att skala, vilket stödjer din expansion, vare sig den är regional, nationell eller global.

 • Pålitlig support och uppföljning

  Vi är din pålitliga partner genom hela resan. Vi erbjuder kontinuerligt stöd och analytiska insikter för att säkerställa att din plattform inte bara fungerar, utan blomstrar i det digitala ekosystemet.

Kontakta mig!

Om du går i tankarna att bygga en E-handelslösning, tveka inte att kontakta mig så kan vi boka ett förutsättningslöst möte. Vi stöttar er längs vägen från idé till en färdig produkt.

Jonas Orsvärn

Affärsansvarig
jonas.orsvarn@sublime.se +46 703 75 91 67

Kontakta mig!

Om du går i tankarna att bygga en E-handelslösning, tveka inte att kontakta mig så kan vi boka ett förutsättningslöst möte. Vi stöttar er längs vägen från idé till en färdig produkt.

Jonas Orsvärn, Affärsansvarig

jonas.orsvarn@sublime.se +46 703 75 91 67

Dynamicweb - en modern och flexibel e-handelsplattform

Dynamicweb är en s k "all in one" plattform vilket innebär att den kombinerar CMS, PIM, eCommerce och Marketing i samma tekniska lösning. Delarna kan sedan användas sömlöst tillsammans eller var och en för sig. Läs mer om Dynamicweb!

Hör gärna av dig till oss!

Kanske är det början på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

/Mia Kim, VD & grundare