Omställning - ett område vi brinner för!

I nästan 20 års tid har vi samarbetat med olika aktörer inom omställningsbranschen, vilket har givit oss ett stort kunskapskapital liksom en ödmjukhet inför de utmaningar som branschen ständigt ställs inför. Som leverantör kan vi erbjuda projektmedlemmar med såväl verksamhetsförståelse som tekniskt kunnande. Vi är snabbfotade och har det som krävs för en effektiv, innovativ och proaktiv utveckling och förvaltning.

I dagsläget samarbetar vi bland annat med Trygghetsstiftelsen, CIKO, Omställningsfonden och Omstella. Vi levererar tjänster inom rådgivning, verksamhetsutveckling, tekniska förstudier, systemutveckling och förvaltning.

Att arbeta med ett flertal omställningsorganisationer innebär många fördelar. Många av behoven hos organisationerna är likartade eller rentav samma. Förändringar av arbetsmarknad, lagar och avtal berör dessutom i många fall flera omställningsorganisationer på samma gång, vilket gör att vi kan vara proaktiva och snabbt hjälpa våra kunder att anpassa sig efter nya förutsättningar och med mod ta sig an nya utmaningar. 

Rådgivning och utveckling för omställningsorganisationer

Med den kompetens och erfarenhet vi har skaffat oss under nästan 20 års arbete med omställning så är det extra roligt för oss att kunna bidra med vår kompetens och hållbara lösningar till kunder i omställningsbranschen.  

CIKO

Ett partnerskap sedan 2021. Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att förenkla och innovera för CIKO:s anställda, underlätta för arbetsgivarna och stötta CIKO:s jobbsökare på resan mot en ny sysselsättning. 

Läs mer om vårt samarbete

Trygghetsstiftelsen

I snart 10 år har vi samarbetat med Trygghetsstiftelsen för att stötta statligt anställda i omställning. Vårt samarbete har resulterat i effektivare och mer målgruppsinriktad informationsspridning, effektivare interna processer och flertalet värdeskapande digitala verktyg för stiftelsens kunder och konsulter.

Läs mer om vårt samarbete

Är du intresserad av att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda?

Tveka inte att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte. Kontakta oss.

Omstella

Vi har varit med sedan starten för Omstella och är deras digital partner sedan 2023. Nu arbetar vi tillsammans för att bygga Omstellas nya digitala plattformar. 

Läs mer om vårt samarbete

Omställningsfonden

Vårt samarbete med Omställningsfonden startade 2022. Tillsammans jobbar vi med att påskynda digitaliseringen och erbjuda klienter, arbetsgivare och anställda de bästa digitala stöden. 

Läs mer om vårt samarbete

Kontakta mig!

Vi berättar gärna mer om oss och våra tjänster. Du behöver inte ha något konkret på gång. Det räcker med att du är nyfiken på oss.

Anna Driessen

HR-chef & Affärsansvarig
anna.driessen@sublime.se +46 8 459 96 06

Kontakta mig!

Vi berättar gärna mer om oss och våra tjänster. Du behöver inte ha något konkret på gång. Det räcker med att du är nyfiken på oss.

Anna Driessen, HR-chef & Affärsansvarig

anna.driessen@sublime.se +46 8 459 96 06

Hör gärna av dig till oss!

Kanske är det början på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

/Mia Kim, VD & grundare