Become Sublime

Vår arbetsplats och lediga jobb

Att trivas på jobbet är en självklarhet för oss. Vår viktigaste uppgift är därför att kontinuerligt arbeta för en hälsosam, rolig och stimulerande arbetsplats. Är det viktigt för dig? Hör av dig till oss. Vi är alltid på jakt efter nya vassa kollegor.

En hållbar och värdeskapande företagskultur

Hos oss är trivsel och hälsa en grundförutsättning för framgång. Vi strävar efter mångfald och sätter varje medarbetare i centrum för sin egen utveckling och välmående. Vi gör det genom en väl inarbetad arbetsprocess, tydliga ansvarsområden och kontinuerliga investeringar som rör hälsa och välmående. Läs mer om vår arbetsplats och vår företagskultur. 

Vi är på jakt efter nya kollegor!

Vi söker fler kollegor som kan hjälpa oss att förverkliga våra kunders idéer. Just nu letar vi efter en erfaren projektledare med affärsintresse. Lika viktigt som att du är vass på ditt jobb är att du liksom vi värnar om en kultur där respekt, ödmjukhet och generositet är en självklarhet.  

Lediga jobb på Sublime

Förmåner

Vi har bla ett generöst friskvårdsbidrag, frivillig kontorsnärvaro, träningstimme på arbetstid, gemensamma träningspass och spontana AWs och brädspelskvällar. Vår massagestol  "Alice" står redo i vilrummet för att hela stela muskler och vi åker på härliga resor tillsammans för att stärka gemenskapen och levla upp vårt arbete. 

Läs mer om våra förmåner

Hos oss har vi Högt i tak

Vi eftersträvar en kultur där alla får och vill ta plats. Det handlar om transparens, en sund feedbackkultur och ödmjuka och varma människor. Vi har också en struktur och processer som stöttar vår strävan. Med walk-and-talks, ett utspritt HR-ansvar och en ständig vilja att bli bättre, vågar vi påstå att vi har högt i tak.

Vi har kul på jobbet!

Att jobba hos oss ska vara lika kul som att jobba med oss, det är ett av våra kärnvärden. Förutom resor och konferenser utanför kontoret hinner vi med många skojiga aktiviteter. Vad sägs om down hill i Hammarbybacken? Curling? Eller bara en vanlig spontan AW på kontoret där vi spelar brädspel eller kör en quiz tillsammans?

Padel och stadspromenader

En dag i veckan har vi gemensam träning för de som vill. Just nu är det padel som gäller. En uppskattad aktivitet som skapar tillfälle för umgänge samtidigt som vi samlar ny energi och investerar i vår hälsa. Gemensamma stadspromenader är en annan uppskattad aktivitet.   

Medarbetare berättar

Våra gemensamma företagsresor ger oss energi!

Vi hittar på mycket kul tillsammans och en efterlängtad aktivitet är våra gemensamma företagsresor som vi genomför årligen. Vi har besökt platser som Hongkong, Zanzibar, Malta, Barcelona, Mallorca, Cervinia och senast Limnos. Vi kombinerar jobb, konferens och olika spännande aktiviteter och utflykter. Med härliga upplevelser och mycket skratt tillsammans ser vi till att ha fulladdade batterier vid hemkomst.  

LIA på Sublime

Att erbjuda plats för praktikanter är en självklarhet för oss och något vi verkligen uppskattar. Ett värdefullt givande och tagande som är en naturlig del av vår utveckling och framgång.

Just nu har vi ingen LIA-praktik att erbjuda då vi har fullt upp med on boarding för nyanställda. Vi öppnar upp för LIA-platser under hösten igen. 

Hör gärna av dig till oss!

Kanske är det början på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

/Mia Kim, VD & grundare