Foria lanserar ny e-handelsplattform

Foria är ett av Sveriges största transport- och maskintjänstföretag och verkar inom tjänsteområdena bygg- och anläggning, logistik och miljö. Branschen är hårt konkurrensutsatt och marginalerna pressas av höga bränslepriser samtidigt som omvandlingstrycket för hållbarhet kräver investeringar i elektrifiering. Genom digitalisering finns potential att frigöra resurser! Vi påbörjade ett spännande samarbete med Foria i februari och ser nu fram emot ett långvarigt partnerskap där första steget är att utveckla en ny digital plattform baserat på Dynamicweb.

Dynamicweb är en digital plattform för kommunikation (CMS) och e-handel. Syftet med införandet av Dynamicweb är att underlätta kommunikationen med befintliga och nya kunder, samt att på sikt förenkla försäljnings- och orderprocesserna.

Arbetet har föregåtts av en intern genomgång av tjänsteportföljen samt analyser av kundserviceprocesserna. Med hjälp av en sk effektkartläggning har tydliga målsättningar formulerats och målgrupperna har analyserats och prioriterats.

Nu jobbar vi för fullt med att utveckla den första versionen av Forias nya digitala plattform. Vi hörs igen när vår första leverans av systemet är i gång.

Ansvarig på Sublime: Jonas Orsvärn, projektledare och affärsansvarig Dynamicweb

Läs mer om Dynamicweb här.

Hör gärna av dig till oss!

Kanske är det början på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

/Mia Kim, VD & grundare