Swedishbankers.se - Snyggare, snabbare och säkrare

Svenska Bankföreningen lanserade i dagarna en ny hemsida - swedishbankers.se. Hemsidan har fått ett modernt och mer användarvänligt gränssnitt, strukturen och innehållet är anpassat för att bättre möta besökarnas behov och sist men inte minst är lösningen utformad för att underlätta för redaktörerna att effektivt och tryggt kunna arbeta med innehåll.

Svenska Bankföreningen har en viktig uppgift i att tillgodose och sprida kunskap om bankerna och deras viktiga roll för tillväxt och välfärd i samhället. Därför är det också av stor vikt att föreningens hemsida är uppdaterad, säker och stabil. Den nya lösningen är baserad på Umbraco CMS - kanske den mest uppdaterade och säkraste CMS-plattformen som finns. Umbraco CMS är inte bara kraftfullt tekniskt sett, utan har även ett mycket lättarbetat och flexibelt redaktörsgränssnitt.

Projektet med Svenska Bankföreningen inleddes i januari i år, med målsättningen att lansera en ny hemsida innan midsommar. Ett mål som vi nådde tack vare erfarna teammedlemmar och en engagerad, kunnig och närvarande beställare.

Vi har varit med från start och levererat projektledning, UX, UI, design och funktionsutveckling. Vi har även utfört ett omfattande migreringsarbete för att flytta över befintligt innehåll från en äldre version av Umbraco CMS till Umbraco Cloud, något som givit oss värdefulla erfarenheter inför kommande projekt. 

 

Vår nya webbplats har fått en modernare design, uppgraderat publiceringsverktyg och en ny säker plattform. Vi är glada och tacksamma över att hela processen från första mötet till lanseringen har gått så bra och smidigt, trots en del utmaningar. Teamet på Sublime har varit lyhörda för våra önskemål och behov, kunniga och lättsamma att samarbeta med. Vi är så nöjda!

Lena Barkman Kommunikationschef Svenska Bankföreningen

 

Swedishbankers.se hostas i Umbraco Cloud (Umbracos molnlösning) som levererar de senaste uppgraderingarna och säkerhetsfunktionerna automatiskt och kontinuerligt. Detta gör det mycket enkelt för användarna att ta del av uppdateringarna, och säkerställer att lösningen alltid hålls uppdaterad och skyddad. En annan av fördelarna med Umbraco Cloud är att man kan paketera och distribuera nyutvecklade funktioner till sajten genom ett enda klick, vilket minskar förvaltningskostnaderna jämfört med många andra lösningar.

Besök gärna den nya hemsidan på swedishbankers.se!

 

Om Svenska Bankföreningen

Svenska Bankföreningen är en branschorganisation som verkar för en sund utveckling av det svenska bankväsendet. En viktig uppgift är att sprida kunskap om bankerna och deras viktiga roll för tillväxt och välfärd i samhället. Bankföreningen företräder banker verksamma i Sverige och har drygt 30 medlemsbanker samt associerade medlemsföretag.

 

Är du intresserad av att veta mer om Umbraco Cloud?

Vill du ta reda på om Umbraco Cloud kan vara något för din verksamhet eller vill starta ett nytt webbprojekt med Stockholms kanske trevligaste digitalbyrå? Tveka inte att ta kontakt med oss så tar vi ett förutsättningslöst möte.

Tobias Pettersson

Systemutvecklare
tobias.pettersson@sublime.se +46 8 459 96 00

Är du intresserad av att veta mer om Umbraco Cloud?

Vill du ta reda på om Umbraco Cloud kan vara något för din verksamhet eller vill starta ett nytt webbprojekt med Stockholms kanske trevligaste digitalbyrå? Tveka inte att ta kontakt med oss så tar vi ett förutsättningslöst möte.

Tobias Pettersson, Systemutvecklare

tobias.pettersson@sublime.se +46 8 459 96 00

Hör gärna av dig till oss!

Kanske är det början på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

/Mia Kim, VD & grundare