En av Europas ledande handelshögskolor

Som universitet med internationellt topprykte är Handelshögskolan i Stockholm (SSE) beroende av att kontinuerligt lyckas attrahera de bästa talangerna inom såväl grundutbildning som forskning, såväl internationellt som inom Sverige. De digitala kanalerna är mycket viktiga instrument i detta arbete. Organisationen är relativt komplex med många fristående aktörer som samsas under ett och samma paraply, vilket ställer stora krav på flexibilitet i samarbete och leveranser från vår sida.

Ett digitalt partnerskap sedan 2014

Tillsammans ser vi till att kontinuerligt vidareutveckla och förbättra den digitala närvaron. Vårt uppdrag är att tillföra kunskap inom digital strategi och användarupplevelse samt att arbeta med problemlösning, idégenerering och uppföljning/mätning. Vi tar även fram design och tekniska lösningar – allt ifrån presentation av utbud inom utbildningar till koncept för fundraising och avancerade systemintegrationer.

Om Handelshögskolan

Handelshögskolan (SSE - Stockholm School of Economics) förädlar talang för ledande befattningar inom privat och offentlig sektor och är en av Europas ledande handelshögskolor, med en unik koppling till näringslivet. Forskningen är internationellt erkänd och många av deras forskare är ledande inom sina områden. Cirka 2 000 studenter är inskrivna vid utbildningsprogrammen på kandidat- och masternivå.  

Hör gärna av dig till oss!

Kanske är det början på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

/Mia Kim, VD & grundare