Tech Lead (teknisk projektledare)

Välkommen till Sublime, där din tekniska expertis möter kreativ problemlösning och innovativa kundlösningar! Med en stabil grund och 27 år i branschen, öppnar vi våra dörrar för en ny Tech Lead som är redo att utforska och forma framtida tekniska lösningar tillsammans med oss.

Ditt uppdrag som Tech Lead

 • Innovation och Idégenerering: Ta del i och leda arbetet med att skapa innovativa lösningar för våra kunder, som exempelvis att integrera AI i våra lösningar.

 • Teknisk expertis: Erbjuda teknisk stöd till våra projektteam och se till att våra lösningar är i teknisk framkant.

 • Arkitekturansvar: Ansvara för arkitekturval och säkerställa skalbarhet och underhållbarhet genom hela livscykeln.

 • Kunddialog: Agera som teknisk expert och rådgivare i kunddialoger, och översätt deras behov till konkreta tekniska lösningar.

 • Samarbeten: Leda och delta i diskussioner med kunder och partners.

Vi ser att du

 • Har en robust teknisk bakgrund med en relevant akademisk bakgrund inom datavetenskap, systemvetenskap, ingenjörsvetenskap eller liknande.
 • Kan förmedla tekniska koncept på ett klart och koncist sätt till olika intressenter.
 • Är en problemlösare som är ständigt nyfiken på att lära och utforska nya tekniska lösningar och trender.

 • Är kreativ, innovativ och inte rädd för att tänka utanför boxen för att hitta nya lösningar.

Meriterande

 • Erfarenhet med agila metoder och verktyg som Jira, Trello eller ClickUp.

 • Tidigare erfarenhet som utvecklare inom främst .net
 • Redaktörskunskap av CMS, exempelvis Optimizely eller Umbraco
 • Erfarenhet i rollen som team lead eller scrum master

Sublime präglas av flexibilitet och en lagom storlek som möjliggör en kombination av roller baserat på medarbetarnas kunskap och intressen. Om du har erfarenhet inom Design, UX, Utveckling, Microsoft365, Analys eller Digital marknadsföring, erbjuder vi möjlighet att integrera detta i din roll.

Om Sublime

Vi är stolta över att vi i snart 30 år har lyckats driva Sublime som ett framgångsrikt företag och samtidigt behålla det lilla och familjära. Vi är i dagsläget 20 trevliga och kompetenta kollegor som arbetar efter våra kärnvärden, som är framtagna med omsorg – Vi är Underlättande, Uppmuntrande, Uppriktiga och Utmanande. Våra kunder ger oss höga NKI-värden (nöjd kund-index) i våra undersökningar, vilket säger en hel del om både vår arbetsmiljö och vår förmåga att leverera resultat. Resultat som kräver passion, intresse och kompetens.

Vi har en mysig kontorslokal på söder i Stockholm som de flesta av oss jobbar ifrån 3-5 dagar i veckan. På Sublime arbetar vi med spännande kunder och ny teknik. En lagom tillströmning med nya spännande uppdrag gör att vi ständigt utvecklas och har kul längs vägen. Vårt arbete utförs till allra största grad in house vilket leder till en trygg, trevlig och familjär stämning. Vi har mycket aktiva kunder som driver på vår utveckling genom att ständigt ge oss nya utmaningar att lösa.

Några av våra största och mest aktiva kunder är SOS Alarm, Företagarna och Handelshögskolan. Företag som bidrar till samhällsnytta och värnar om hållbar utveckling, vilket ligger oss varmt om hjärtat.

Hos oss får du även det där lilla extra vad gäller arbetsmiljö, kollegor, stämning och förmåner. Vi arbetar löpande med vår personalpolitik och vår arbetsmiljö för att alla ska känna glädje och harmoni på jobbet. 
Vår vision är att ha branschens mest engagerade kollegor! 

Läs mer om våra förmåner >

Läs mer om vår arbetsplats och vår kultur >

Bli vår nästa Tech Lead – Ansök nu!

Maila mig och berätta om din erfarenhet och dina drivkraft. Vi granskar ansökningar löpande – vänta inte med din ansökan.

Mia Kim

VD och grundare
mia.kim@sublime.se +46 8 459 96 01

Bli vår nästa Tech Lead – Ansök nu!

Maila mig och berätta om din erfarenhet och dina drivkraft. Vi granskar ansökningar löpande – vänta inte med din ansökan.

Mia Kim, VD och grundare

mia.kim@sublime.se +46 8 459 96 01

Varför Sublime?

Underlättande: Vi gillar att underlätta för våra kunder och för varandra. På så sätt bidrar vi till att öka välbefinnandet i vardagen

Uppmuntrande: Vi älskar att uppmuntra genom att inspirera och engagera. Att jobba med oss ska vara lika roligt som att jobba hos oss.

Uppriktiga: Vi lägger stor vikt vid att vara genuina och uppriktiga. Båda kunder och kollegor ska känna sig trygga med oss.

Utmanande: Vi skapar förändring och det gör vi gärna genom att utmana. Med mod och affärsförståelse tänjer vi på gränser för att nå målet.

Hör gärna av dig till oss!

Kanske är det början på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

/Mia Kim, VD & grundare