Erfaren Backend-utvecklare .NET sökes

Innovation, användbarhet och hållbarhet står i centrum när vi utvecklar digitala tjänster åt våra kunder. Vi integrerar våra CMS-lösningar för redaktionellt innehåll med externa system som exempelvis CRM, fastighetsregister och PIM-system. Vår spännande resa behöver nu en ny besättningsman. Vi söker en erfaren backend-utvecklare som är redo att kasta loss tillsammans med oss. Välkommen till en varm arbetsplats där din erfarenhet värdesätts och din utvecklingspotential tas till vara!

Ditt uppdrag som backend-utvecklare

 • Backend-utveckling: Du kommer att arbeta med både nyutveckling och förvaltning av befintliga system.
 • CMS & Integrationer: Ansvar för att utforma CMS-lösningar och säkerställa sömlösa integrationer med andra system och datakällor.
 • Breddning eller fördjupning: Om du önskar, finnas möjligheter att utvecklas exempelvis inom frontend och bredda dina färdigheter. De flesta utvecklare hos oss ser sig som fullstack. Om du hellre vill fördjupa dig inom något specifikt område som rör backend så finns det också möjligheter!

Vi ser att du har

Mycket god kompetens (erfarenhetsnivå motsvarande minst fem år) inom:

 • C#
 • NET Framework, .NET Core
 • ASP.NET, ASP.NET Core
 • Microsoft SQL Server
 • Utveckling av REST-API:er
 • Azure DevOps

Erfarenhet inom följande områden är önskvärd:

 • Optimizely CMS
 • Umbraco CMS
 • HTML5, CSS, jQuery

Språk: Goda kunskaper i svenska, både skriftligt och muntligt

Vi tror att du

 • Uppskattar att arbeta i team och är van vid ett agilt arbetssätt.
 • Känner att du kan utvecklas tack vare hög kompetens hos dina medarbetare.
 • Har ett prestigelöst förhållningssätt.

Välj din arbetsplats - distans eller kontor

Hos Sublime väljer du mellan två avtal, att jobba remote eller från vårt kontor. På distans jobbar du heltid från valfri plats och deltar digitalt i bl a dagliga stand-ups, projektmöten och måndagsfrukosten. En resepott finns för att besöka kontoret några gånger per år. Om du föredrar kontorslivet välkomnar vi dig till vårt ljusa och trevliga kontor på Södermalm där de flesta är på plats 4-5 dagar i veckan.  

Om Sublime

Vi är stolta över att vi i snart 30 år har lyckats driva Sublime som ett framgångsrikt företag och samtidigt behålla det lilla och familjära. Vi är i dagsläget 20 trevliga och kompetenta kollegor som arbetar efter våra kärnvärden, som är framtagna med omsorg – Vi är Underlättande, Uppmuntrande, Uppriktiga och Utmanande. Våra kunder ger oss höga NKI-värden (nöjd kund-index) i våra undersökningar, vilket säger en hel del om både vår arbetsmiljö och vår förmåga att leverera resultat. Resultat som kräver passion, intresse och kompetens.

Vi har en mysig kontorslokal på söder i Stockholm som de flesta av oss jobbar ifrån 3-5 dagar i veckan. På Sublime arbetar vi med spännande kunder och ny teknik. En lagom tillströmning med nya spännande uppdrag gör att vi ständigt utvecklas och har kul längs vägen. Vårt arbete utförs till allra största grad in house vilket leder till en trygg, trevlig och familjär stämning. Vi har mycket aktiva kunder som driver på vår utveckling genom att ständigt ge oss nya utmaningar att lösa.

Några av våra största och mest aktiva kunder är SOS Alarm, Företagarna och Handelshögskolan. Företag som bidrar till samhällsnytta och värnar om hållbar utveckling, vilket ligger oss varmt om hjärtat.

Hos oss får du även det där lilla extra vad gäller arbetsmiljö, kollegor, stämning och förmåner. Vi arbetar löpande med vår personalpolitik och vår arbetsmiljö för att alla ska känna glädje och harmoni på jobbet. 
Vår vision är att ha branschens mest engagerade kollegor! 

Läs mer om våra förmåner >

Läs mer om vår arbetsplats och vår kultur >

Är du vår nästa stjärna – Ansök Nu!

Vi vill höra mer om dig, din erfarenhet och vad som driver dig som utvecklare! Vi granskar ansökningar löpande – vänta inte med din ansökan utan maila idag.

Mia Kim

VD och grundare
mia.kim@sublime.se +46 8 459 96 01

Är du vår nästa stjärna – Ansök Nu!

Vi vill höra mer om dig, din erfarenhet och vad som driver dig som utvecklare! Vi granskar ansökningar löpande – vänta inte med din ansökan utan maila idag.

Mia Kim, VD och grundare

mia.kim@sublime.se +46 8 459 96 01

Varför Sublime?

Underlättande: Vi gillar att underlätta för våra kunder och för varandra. På så sätt bidrar vi till att öka välbefinnandet i vardagen

Uppmuntrande: Vi älskar att uppmuntra genom att inspirera och engagera. Att jobba med oss ska vara lika roligt som att jobba hos oss.

Uppriktiga: Vi lägger stor vikt vid att vara genuina och uppriktiga. Båda kunder och kollegor ska känna sig trygga med oss.

Utmanande: Vi skapar förändring och det gör vi gärna genom att utmana. Med mod och affärsförståelse tänjer vi på gränser för att nå målet.

Läs mer om att jobba hos oss

Hör gärna av dig till oss!

Kanske är det början på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

/Mia Kim, VD & grundare