Tidskriften Advokaten levlar up!

Tidskriften Advokaten har fått ett lyft, både vad gäller layout, prestanda och teknisk plattform.

Vårt samarbete med Sveriges advokatsamfund sträcker sig många år tillbaka. Sedan 2015 har vi levererat ett flertal olika webbtjänster för att säkerställa en korrekt och rättvis bild av advokatyrket och en ständigt uppdaterad och tillgänglig information om advokater och samfundets verksamhet. 

Vårt senaste projekt har resulterat i en ny version av Tidskriften Advokaten - www.advokaten.se. Layouten är anpassad efter den fysiska tidningens uppdaterade layout och den tekniska plattformen har uppgraderats till senaste versionen av Optimizely CMS och nya redaktörsvänliga funktioner har införts för att underlätta publicering av digitala tidningsnummer.

Välkommen in till adokaten.se!

Tidskriften Advokaten

Tidskriften Advokaten har funnits sedan 1935 och är en av Sveriges viktigaste tidskrifter inom rättsområdet. Tidningen speglar advokatkårens yrkesfrågor, problem och utveckling samt rättsvetenskapliga frågeställningar. På advokaten.se publiceras varje nummer i digital form och här kan man söka bland tusentals välskrivna artiklar riktade till advokater, jurister anställda på advokatbyråer, domare, åklagare och andra aktörer inom rättsväsendet.

Besök advokaten.se

Hör gärna av dig till oss!

Kanske är det början på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

/Mia Kim, VD & grundare