ESSVE lyfter sin B2B e-handel med Dynamicweb

ESSVE, ledande utvecklare och försäljare av fästelement, påbörjar en ambitiös övergång för att förbättra sin B2B e-handel genom en tvåstegsraket till all-in-one plattformen Dynamicweb.

Det första steget i denna övergång kommer att vara att skapa en helt ny produktwebbplats baserad på Dynamicweb. Detta kommer att ge ESSVE möjlighet att presentera sin produktkatalog på ett mer effektivt och visuellt tilltalande sätt, förbättra användarupplevelsen för deras B2B-kunder och potentiellt öka försäljningen.

I det andra steget kommer ESSVE att byta ut sin nuvarande B2B-lösning, HCL, mot Dynamicweb. Denna förändring kommer att tillåta större flexibilitet och anpassningsförmåga för att bättre möta kundernas föränderliga behov. Dynamicweb är känd för sina robusta B2B-e-handelsfunktioner, vilket kommer att hjälpa ESSVE att ge en förbättrad och mer personlig upplevelse för sina kunder.

För att säkerställa en sömlös övergång planerar ESSVE att integrera Dynamicweb med sitt befintliga ERP-system, Microsoft Dynamics F & O vilket kommer att leda till större effektivitet och bättre datahantering över hela företaget. Dessutom kommer deras nuvarande PIM-system, C4, att integreras i den nya lösningen för att ge en mer förenklad produktinformationshantering.

“Vi är mycket entusiastiska över detta projekt och tror att det kommer att ge betydande fördelar för våra B2B-kunder”

— FATIH KÖKER, E-COMMERCE MANAGER PÅ ESSVE

ESSVE har valt att samarbeta med Sublime i denna övergång, som kommer att arbeta tätt tillsammans med Dynamicweb. Genom detta samarbete kommer ESSVE att kunna dra nytta av vår expertis och Dynamicwebs innovativa plattform för att förbättra sin B2B-e-handelsverksamhet. Projektet beräknas ta cirka 10 månader att genomföra.

“Dynamicweb är en kraftfull plattform, och vi är övertygade om att den kommer att hjälpa oss att förbättra vår kundservice och försäljningsresultat.”

— FATIH KÖKER, E-COMMERCE MANAGER

ESSVE

ESSVE är en marknadsledande leverantör av skruv och infästning som försett den nordiska marknaden med produkter sedan 1970. ESSVEs affärsidé är att göra vardagen enklare, säkrare och mer lönsam för professionella hantverkare, konstruktörer och inköpare genom att erbjuda produkter, tjänster och service som de behöver för att få jobbet gjort.

Hör gärna av dig till oss!

Kanske är det början på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

/Mia Kim, VD & grundare