CIKOs nya webbportal underlättar för arbetsgivare!

I slutet av 2021 valde CIKO Sublime som ny digitalbyrå. Sedan dess har vi tillsammans arbetat för att förnya och förbättra både CIKOs publika webbplats och "Mina sidor", portalen för jobbsökare och konsulter. Vår gemensamma resa ledde till lanseringen av en ny webbportal för arbetsgivare i mars. I ett första steg erbjuder webbportalen arbetsgivare ett enkelt inloggningsförfarande för att registrera sina bankuppgifter för smidigare återbetalningar.

Webbportalen är byggd med CMS-plattformen Umbraco. Umbraco är ett flexibelt och användarvänligt CMS som erbjuder det mesta en traditionell webbplats behöver, och är dessutom “gratis” (Open source). Säker inloggning säkerställs genom integrering med BankID via Signicat, en ledande leverantör av lösningar för autentiseringstjänster.

Vårt arbete inleddes med ett intensivt research- och kravarbete för att skapa en klar bild av syftet och målen med den nya portalen. Därefter formade vi gränssnitt och flöden för att skapa en lättanvänd och säker webbportal. Resultatet är en plattform där CIKOs arbetsgivare enkelt kan hantera sina bankuppgifter för säkra återbetalningar. Vi använde tjänsten Roaring för att säkerställa att endast behöriga firmatecknare kan signera.

Sedan lanseringen har arbetsgivarna använt den nya portalen flitigt, och det har snabbt blivit ett uppskattat verktyg. Framöver kommer vi att vidareutveckla portalen med ytterligare funktioner, inklusive kontroll av bankkonton och bankgiron.

Informationen om arbetsgivarna sparas i CRM-verktyget Lime.

Besök CIKOs publika webbplats här.

I projektet har vi ansvarat för: Kravställning Övergripande projektledaransvar UX-design Utveckling Integration med Lime, Roaring och Signicat CIKO är en omställningsorganisation som arbetar för att skapa nya möjligheter för uppsagda medarbetare och för anställda som vill stärka sin position på arbetsmarknaden.

CIKO - Omställning med engagemang

Arbetsmarknaden är i ständig förändring. Nya jobb skapas och andra försvinner. Det är här CIKO kommer in i bilden. Med kunskap, engagemang och individuella lösningar skapar CIKO nya möjligheter för uppsagda medarbetare och för anställda som vill stärka sin position på arbetsmarknaden.

Hör gärna av dig till oss!

Kanske är det början på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

/Mia Kim, VD & grundare