Brick Advokat tar steget in i framtiden med en ny webbplats

I februari tog vi första stegen in i ett spännande samarbete med advokatbyrån Brick Advokat. Tillsammans med en engagerad och målinriktad beställare har vi sedan dess arbetat intensivt, och nu är vi stolta över att kunna presentera slutresultatet: En ny och modern webbplats anpassad för både redaktörer och besökare.

Webbplatsen är byggd med hjälp av CMS-plattformen Umbraco, ett flexibelt och användarvänligt verktyg som passar perfekt för webbplatser som denna. Umbraco är "gratis" (open source) och erbjuder alla de funktioner som en modern och traditionell webbplats behöver.

Vi startade projektet med ett grundligt research- och kravarbete för att få en klar bild av syftet och målen med den nya webbplatsen. Utifrån denna bild utformade vi sedan ett nytt grafiskt webbmanér för webbplatsen, baserad på Brick Advokats befintliga grafiska profil.

“Att samarbeta med Sublime när vi tog fram en ny hemsida gjorde projektet kul och lättarbetat. Med ett proffsigt och lyhört bemötande kombinerat av ett ambitiöst och skarpt team har allt gått enligt plan. Vi är så nöjda – tack Sublime!”

— RONJA ANDRÉN, PROJEKTANSVARIG

Resultatet är en webbplats som både är modern och flexibel, och som är anpassad för både redaktörer och besökare. Med hjälp av Umbraco CMS har vi skapat funktioner som gör det enkelt för Brick Advokat att själva underhålla och uppdatera sidan, vilket ger en smidig och effektiv användarupplevelse. För besökare blir upplevelsen ännu bättre, då de välkomnas av ett luftigt, modernt och inbjudande gränssnitt.

I projektet har vi ansvarat för:

  • Kravställning

  • Övergripande projektledaransvar

  • UX-design

  • Utveckling

  • Umbraco CMS

Brick Advokat

Brick Advokat startade år 2020 som en nischbyrå med specialistkunskaper inom fastighet, entreprenad och offentlig upphandling. Vid uppstarten var vi 10 medarbetare som samtliga hade arbetat med juridisk rådgivning på andra advokatbyråer, vissa med upp till 20 års erfarenhet.

Hör gärna av dig till oss!

Kanske är det början på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

/Mia Kim, VD & grundare