Webbutvecklare

Fullstackutvecklare som söker nya utmaningar? 

De flesta utvecklare hos oss både behärskar och gillar att arbeta med alla delar av en teknisk lösning, från frontend till backend. Som utvecklare är man med och följer projekten från början till slut. Något som många uppskattar, eftersom man blir mer än bara en kugge i hjulet och man får en stor variation och bredd i sitt arbete.

Hos oss får du även det där lilla extra vad gäller arbetsmiljö, kollegor, stämning och förmåner. Vi arbetar löpande med vår personalpolitik och vår arbetsmiljö för att alla ska känna glädje och harmoni på jobbet. Att vi dessutom har spännande arbetsuppgifter, intressanta kunder och en stabil ekonomi gör oss kanske till en av Stockholms bästa arbetsplatser. 

Om tjänsten

Du som söker jobbet ska ha minst 5 års erfarenhet av:

  • .NET och C# 
  • Microsoft SQL Server
  • Microsoft IIS
  • HTML, CSS och Javascript

Erfarenhet av Optimizely, Umbraco eller liknande CMS-verktyg är också ett krav.

Vi tror att du som söker:

  • Har haft ett stort intresse för programmering och webbutveckling sedan "barnsben"
  • Uppskattar att arbeta i team
  • Vanan att arbeta tätt ihop med UX-designers
  • Uppskattar hög kompetens hos dina medarbetare
  • Har ett prestigelöst förhållningssätt

Om Sublime

Vi är stolta över att vi i snart 30 år har lyckats driva Sublime som ett framgångsrikt företag och samtidigt behålla det lilla och familjära. Vi är i dagsläget 20 trevliga och kompetenta kollegor som arbetar efter våra kärnvärden, som är framtagna med omsorg – Vi är Underlättande, Uppmuntrande, Uppriktiga och Utmanande. Våra kunder ger oss höga NKI-värden (nöjd kund-index) i våra undersökningar, vilket säger en hel del om både vår arbetsmiljö och vår förmåga att leverera resultat. Resultat som kräver passion, intresse och kompetens.

Vi har en mysig kontorslokal på söder i Stockholm som de flesta av oss jobbar ifrån 3-5 dagar i veckan. På Sublime arbetar vi med spännande kunder och ny teknik. En lagom tillströmning med nya spännande uppdrag gör att vi ständigt utvecklas och har kul längs vägen. Vårt arbete utförs till allra största grad in house vilket leder till en trygg, trevlig och familjär stämning. Vi har mycket aktiva kunder som driver på vår utveckling genom att ständigt ge oss nya utmaningar att lösa.

Några av våra största och mest aktiva kunder är SOS Alarm, Företagarna och Handelshögskolan. Företag som bidrar till samhällsnytta och värnar om hållbar utveckling, vilket ligger oss varmt om hjärtat.

Hos oss får du även det där lilla extra vad gäller arbetsmiljö, kollegor, stämning och förmåner. Vi arbetar löpande med vår personalpolitik och vår arbetsmiljö för att alla ska känna glädje och harmoni på jobbet. 
Vår vision är att ha branschens mest engagerade kollegor! 

Läs mer om våra förmåner >

Läs mer om vår arbetsplats och vår kultur >

Är du intresserad och vill veta mer?

Skicka gärna ett mail till mig och berätta om din erfarenhet, kompetens och dina drivkrafter.

Anna Driessen

HR-chef & Affärsansvarig
anna.driessen@sublime.se +46 8 459 96 06

Är du intresserad och vill veta mer?

Skicka gärna ett mail till mig och berätta om din erfarenhet, kompetens och dina drivkrafter.

Anna Driessen, HR-chef & Affärsansvarig

anna.driessen@sublime.se +46 8 459 96 06

Hör gärna av dig till oss!

Kanske är det början på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

/Mia Kim, VD & grundare