Gör din LIA hos Sublime

Går du en utbildning inom utveckling, Microsoft 365, UX eller något annat spännande som du tror passar på en digitalbyrå? Varmt välkommen att skicka in en ansökan, vi har goda erfarenhter av tidigare LIA platser hos oss där de flesta gått vidare till anställning efter studiernas slut. Vi är en liten byrå och har därför max en eller två platser per år, viktigast är därför att du som person passar in med oss och har en vilja och driv att utvecklas inom ditt område.

Hos oss får du alltid

  • Handledare inom ditt område som enbart har dig som LIA student, detta ger oss en möjlighet att anpassa LIAn efter dina förutsättningar och inte en större grupp.
  • 1 friskvårdstimme per vecka, exempelvis kör vi Padel ihop varje onsdag.
  • Friskvårdsbidrag på 1000kr om din praktik är längre än 4 månader.
  • Kursstöd på 500kr, om det är någon onlinekurs eller liknande som du har direkt nytta av under praktiken.
  • Frukost varje måndag.
  • Din egen kontorsplats på vårt mysiga kontor på Södermalm.
  • Möjlighet att vara med och bidra i våra kundprojekt, både förvaltning och nyutveckling.
  • Vid behov kan du låna dator av oss under din LIA period.
  • Så klart hoppas vi du vill medverka vid våra After Work m.m.

Om Sublime

Vi är stolta över att vi i snart 30 år har lyckats driva Sublime som ett framgångsrikt företag och samtidigt behålla det lilla och familjära. Vi är i dagsläget 20 trevliga och kompetenta kollegor som arbetar efter våra kärnvärden, som är framtagna med omsorg – Vi är Underlättande, Uppmuntrande, Uppriktiga och Utmanande. Våra kunder ger oss höga NKI-värden (nöjd kund-index) i våra undersökningar, vilket säger en hel del om både vår arbetsmiljö och vår förmåga att leverera resultat. Resultat som kräver passion, intresse och kompetens.

Vi har en mysig kontorslokal på söder i Stockholm som de flesta av oss jobbar ifrån 3-5 dagar i veckan. På Sublime arbetar vi med spännande kunder och ny teknik. En lagom tillströmning med nya spännande uppdrag gör att vi ständigt utvecklas och har kul längs vägen. Vårt arbete utförs till allra största grad in house vilket leder till en trygg, trevlig och familjär stämning. Vi har mycket aktiva kunder som driver på vår utveckling genom att ständigt ge oss nya utmaningar att lösa.

Några av våra största och mest aktiva kunder är SOS Alarm, Företagarna och Handelshögskolan. Företag som bidrar till samhällsnytta och värnar om hållbar utveckling, vilket ligger oss varmt om hjärtat.

Hos oss får du även det där lilla extra vad gäller arbetsmiljö, kollegor, stämning och förmåner. Vi arbetar löpande med vår personalpolitik och vår arbetsmiljö för att alla ska känna glädje och harmoni på jobbet. 
Vår vision är att ha branschens mest engagerade kollegor! 

Läs mer om våra förmåner >

Läs mer om vår arbetsplats och vår kultur >

Är du intresserad och vill veta mer?

Skicka gärna ett mail till oss och berätta om din erfarenhet, kompetens och dina drivkrafter. Skriv under vilken period du har din LIA och inom vilket område du vill fokusera.

Madeleine Kalin

Teknisk projektledare
madeleine.kalin@sublime.se

Är du intresserad och vill veta mer?

Skicka gärna ett mail till oss och berätta om din erfarenhet, kompetens och dina drivkrafter. Skriv under vilken period du har din LIA och inom vilket område du vill fokusera.

Madeleine Kalin, Teknisk projektledare

madeleine.kalin@sublime.se

Hör gärna av dig till oss!

Kanske är det början på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

/Mia Kim, VD & grundare

Mia Kim

VD och grundare
mia.kim@sublime.se

Anna Driessen

HR-chef & Affärsansvarig
anna.driessen@sublime.se

Madeleine Kalin

Teknisk projektledare
madeleine.kalin@sublime.se