Frontend-utevcklare med öga för detaljer

Användbarhet och hållbarhet står i centrum när vi utvecklar digitala tjänster åt våra kunder. Vi tar hem hela projektet till vårt team och skräddarsyr allt från grunden, vare sig det är en nyhetslista, ett quizblock eller ett formulär. Vi jobbar både med nyutveckling och aktiv förvaltning och arbetar tillsammans med våra kunder för att skapa en grym användarupplevelse över tid.

Ditt Uppdrag som Frontend-utvecklare

När vi tar oss an ett projekt, brukar vi inledningsvis dela upp det i två delar: frontend och backend, där frontend oftast börjar. Vårt utgångspunkt då är ett 'boilerplate'-projekt där robusthet, semantiskt korrekt markup och tillgänglighetsanpassning prioriteras högt. Som frontend-utvecklare hos oss förväntas du ha den kunskap och insikt som krävs för detta men också att avgöra när det kan vara nödvändigt att avvika från dessa standarder, samt förstå konsekvenserna av sådana beslut.

Vår kod skrivs i SCSS och vi lutar oss ofta mot Vanilla-JS när vi bygger funktioner. Med tanke på att våra webbplatser ofta förväntas vara i drift i upp till ett decennium, är vi inte alltid först med att anamma de allra nyaste teknologierna. Dock uppmuntrar vi nytänkande och ser gärna att du som utvecklare har modet att utmana befintliga normer och utforska nya vägar framåt.

Designaspekten av våra projekt hanteras huvudsakligen av vårt inhouse designteam som använder Figma. Vi tror starkt på ett nära samarbete mellan design och utveckling. Vi är stolta över att våra designleveranser håller en hög standard inte bara kring färg och form utan också kring teknisk genomförbarhet. Vi hoppas dock du som utvecklare kan ge feedback när en design upplevs för komplex i förhållande till värde eller när vissa designelement inte stämmer överens med projektets standarder. Ibland är det ett medvetet designval och ibland finns möjligheter att förenkla. Som en del av ett mindre bolag, kommer ditt öga för detaljer och dina idéer att vara högt värderade, särskilt när det gäller att förbättra användarupplevelsen.

Hos oss kan du välja att specialisera dig inom ett specifikt område, eller att utvidga din kompetens genom att dra nytta av din eventuella erfarenhet inom områden som fullstack-utveckling, design eller som en tech lead.

Vi ser att du

  • Har minst 5 års erfarenhet som frontend eller fullstack-utvecklare.
  • Är van vid ett agilt arbetssätt.
  • Uppskattar att arbeta i team.
  • Känner att du kan utvecklas tack vare hög kompetens hos dina medarbetare.
  • Har ett prestigelöst förhållningssätt.

Välj Din Arbetsplats - Distans eller Kontor

Hos Sublime väljer du mellan två avtal, att jobba remote eller från vårt kontor. På distans jobbar du heltid från valfri plats och deltar digitalt i bl a dagliga stand-ups, projektmöten och måndagsfrukosten. En resepott finns för att besöka kontoret några gånger per år. Om du föredrar kontorslivet välkomnar vi dig till vårt ljusa trevliga kontor på Södermalm där de flesta är på plats 4-5 dagar i veckan.  

Om Sublime

Vi är stolta över att vi i snart 30 år har lyckats driva Sublime som ett framgångsrikt företag och samtidigt behålla det lilla och familjära. Vi är i dagsläget 20 trevliga och kompetenta kollegor som arbetar efter våra kärnvärden, som är framtagna med omsorg – Vi är Underlättande, Uppmuntrande, Uppriktiga och Utmanande. Våra kunder ger oss höga NKI-värden (nöjd kund-index) i våra undersökningar, vilket säger en hel del om både vår arbetsmiljö och vår förmåga att leverera resultat. Resultat som kräver passion, intresse och kompetens.

Vi har en mysig kontorslokal på söder i Stockholm som de flesta av oss jobbar ifrån 3-5 dagar i veckan. På Sublime arbetar vi med spännande kunder och ny teknik. En lagom tillströmning med nya spännande uppdrag gör att vi ständigt utvecklas och har kul längs vägen. Vårt arbete utförs till allra största grad in house vilket leder till en trygg, trevlig och familjär stämning. Vi har mycket aktiva kunder som driver på vår utveckling genom att ständigt ge oss nya utmaningar att lösa.

Några av våra största och mest aktiva kunder är SOS Alarm, Företagarna och Handelshögskolan. Företag som bidrar till samhällsnytta och värnar om hållbar utveckling, vilket ligger oss varmt om hjärtat.

Hos oss får du även det där lilla extra vad gäller arbetsmiljö, kollegor, stämning och förmåner. Vi arbetar löpande med vår personalpolitik och vår arbetsmiljö för att alla ska känna glädje och harmoni på jobbet. 
Vår vision är att ha branschens mest engagerade kollegor! 

Läs mer om våra förmåner >

Läs mer om vår arbetsplats och vår kultur >

Är du vår nästa stjärna – Ansök Nu!

Vi vill höra mer om dig, din erfarenhet och vad som driver dig som utvecklare! Vi granskar ansökningar löpande – vänta inte med din ansökan utan maila idag.

Mia Kim

VD och grundare
mia.kim@sublime.se +46 8 459 96 01

Är du vår nästa stjärna – Ansök Nu!

Vi vill höra mer om dig, din erfarenhet och vad som driver dig som utvecklare! Vi granskar ansökningar löpande – vänta inte med din ansökan utan maila idag.

Mia Kim, VD och grundare

mia.kim@sublime.se +46 8 459 96 01

Varför Sublime?

Underlättande: Vi gillar att underlätta för våra kunder och för varandra. På så sätt bidrar vi till att öka välbefinnandet i vardagen

Uppmuntrande: Vi älskar att uppmuntra genom att inspirera och engagera. Att jobba med oss ska vara lika roligt som att jobba hos oss.

Uppriktiga: Vi lägger stor vikt vid att vara genuina och uppriktiga. Båda kunder och kollegor ska känna sig trygga med oss.

Utmanande: Vi skapar förändring och det gör vi gärna genom att utmana. Med mod och affärsförståelse tänjer vi på gränser för att nå målet.

Läs mer om att jobba hos oss

Hör gärna av dig till oss!

Kanske är det början på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

/Mia Kim, VD & grundare

Mia Kim

VD och grundare
mia.kim@sublime.se

Anna Driessen

HR-chef & Affärsansvarig
anna.driessen@sublime.se

Madeleine Kalin

Teknisk projektledare
madeleine.kalin@sublime.se